Have a diner at the beach

Lekker eten

met uitzicht op strand en zee

Bij Strandpaviljoen Bad Egmond in Egmond aan Zee kan je de hele dag terecht voor een heerlijke lunch of diner. Uiteraard met uitzicht op het strand en de zee.

Met mooi weer kunt u plaats nemen op ons terras of de picknicktafels op het strand. En is het weer wat minder bent u van harte welkom in ons overdekte restaurant.

Voor de lunch heeft u de keuze uit diverse sandwiches, zowel warm als koud. Maar ook voor pannenkoeken bent u bij ons aan het juiste adres. Met een grote keuze uit zoete en hartige pannenkoeken, is er altijd wel een die u lekker vindt.

Voor het diner, maar ook voor de lunch, kunt u kiezen uit diverse voor– en hoofdgerechten. En voor wie liever een snelle hap wilt, hebben we diverse plategerechten en snack’s in ons assortiment.

Uiteraard sluit je een maaltijd op het strand of met een overheerlijk dessert.

Liever alleen koffie met een lekker gebakje of een borrel met heerlijke hapjes? Ook dat is bij ons geen probleem. U bent van harte welkom!

Check snel onze menukaarten voor het complete overzicht!

Onze menukaart

Onze drankkaart

Onze afhaalkaart

Onze cocktailkaart

Onze menukaart

Onze drankkaart

Onze afhaalkaart

Onze cocktailkaart

Iets te vieren

Geef een beachparty op het strand van Egmond aan Zee

Heb je ook genoeg van de standaard ‘gelegenheden’ en ‘zaaltjes’?
Een echt goed feest geef je bij Bad egmond.

Ook zijn wij een prachtige trouwlocatie op het strand voor een onvergetelijk en compleet huwelijk. Op zowel zonovergoten als ook mooie ruige dagen kun je je gasten verrassen voor je feest.

Uiteraard verzorgen we de aankleding en de catering met drankjes, champagne, luxe hapjes, bittergarnituur, buffetten en BBQ’s.

Interesse? Klik snel op onderstaande link!

Share This